//PERTANDINGAN BOLING “PIALA PUSINGAN DEKAN” FAKULTI SAINS DAN TEKNOLOGI (25 OKTOBER 2019)

Pertandingan Boling “Piala Pusingan Dekan” Fakulti Sains dan Teknologi telah diadakan pada 25 Oktober 2019 (Jumaat) di The Dream Bowls, Kompleks Sukan KLIA yang mana penglibatan adalah daripada semua staf di FST.

Pertandingan ini melibatkan kategori berpasukan serta secara individu di mana kumpulan terbaik akan membawa pulang Piala Pusingan begitu juga bagi kategori individu terbaik lelaki dan wanita.

Diharapkan dengan mengadakan pertandingan boling ini, ikatan silaturahim antara staf akan sentiasa terjalin dan berkekalan.

2019-10-30T12:44:23+00:00