MELAKA INTERNATIONAL INTELLECTUAL EXPOSITION (MIIEx 2019) 6-8 OGOS 2019

//MELAKA INTERNATIONAL INTELLECTUAL EXPOSITION (MIIEx 2019) 6-8 OGOS 2019

Pertandingan ini telah dibuat pada 6 – 8 Ogos bertempat di Kolej Profesional MARA , Bandar Melaka dimana ianya telah dianjurkan oleh “Division of Research & Industry Linkage (PJI)”, UiTM Cawangan Melaka.

Beberapa orang daripada kakitangan akademik FST telah mencapai kejayaan di dalam pertandingan ini seperti butiran berikut:

1. Kumpulan 1(Dr. Zulkifly Mohd Zaki, Dr. Khairul Anuar Mohamad, Dr. Mokmin Basri, Dr. Sedek Ariffin & Nor Musliza Mustafa)

2. Kumpulan 2 ( Dr. Syahida Suhaimi, Dr. Azira Khalil, Dr. Affa Rozana Abd Rashid, Dr. Siti Radhiah Omar, Nur Najiha Abd Hamid & Muhammad Sufian)

3. Kumpulan 3 (Prof. Madya Dr. Sakinah Ali Pitchay, Nafisah Kamaruzzaman, Noor Fatin Najwa Othman, Nur Amirah Yahaya)

4. Kumpulan 4 (Dr. Tengku Shafazila binti Tengku Saharuddin, Dr. Lailatun Nazirah Ozair, Noraznizatie Taib, Ayuni Shahira Zulkifli, Nur Zainariah Ismail)

Diharapkan dengan kemenangan ini, akan menjadi satu titik tolak kepada semua staf untuk lebih berusaha untuk mencapai kejayaan pada masa akan datang. Dan kepada yang berjaya kami di FST mengucapkan sekalung tahniah di atas kemenangan yang diperolehi dan diharapkan terus sentiasa cemerlang.

2019-08-08T14:54:45+00:00